martes, 4 de febrero de 2014

Primera papilla


Hola a tothom!!



Ja tinc el vídeo llest!! És el primer que faig, i si vos dic un secret, està fet amb una mà i un melonet sobre la meva falda, resulta que el petit està una mica "poxo", res greu, i no ha sigut negociable el tema trona/gimnàs/bressol... 


La veritat és que fa 3 dies que menja puré de verdures i avui se l'ha acabat tot!! Encara no dominem massa el tema obrir boca, tragar, no mossegar cullera, etc. El pobre acaba amb puré per tota sa cara i no para de fer esternuts perquè també l'hi entra pel nas! Pobret! jajajaja!



És tot un senyoret... sniff sniff... 



Avui arriba la meva amiga Mari (Llinars) que ve a Madrid per feina, com que en Toni està a Saragossa farem "Ladys night"!! yupi!! Per fi algú amb qui xafardejar amb tranquil·litat! 



Esper que vos agradi el vídeo!



Petons i abraçades per tothom!



Dispositius mòbils / Dispositivos móviles

VIDEO HD




Hola a todos!
Ya tengo el video listo! Es el primero que hago, y si os digo un secreto, está hecho con una mano y un "melonet" sobre mi regazo, resulta que el pequeño está un poco "poxo", nada grave, y no ha sido negociable el tema trona / gimnasio / cuna...
La verdad es que hace 3 días que come puré de verduras y hoy se lo ha acabado todo! Aún no dominamos demasiado el tema abrir boca, tragar, no morder cuchara, etc. El pobre termina con puré por toda su cara y no para de hacer estornudos porque también le entra por la nariz! jajajaja!
Es todo un señorito ... sniff sniff ...
Hoy llega mi amiga Mari (Llinars) que viene a Madrid por trabajo, como Toni está en Zaragoza haremos "ladys night"! yupi! Por fin alguien con quien cotillear con tranquilidad!
Espero que os guste el vídeo!
Besos y abrazos para todos!

1 comentario:

  1. Mencanta el nostre melonet!! i encara m'agrada mes veure'l així d'espavilat i feliç!! paset a paset! una abraçada de la Tieta!!

    ResponderEliminar